dec 29 2011

JAAROVERZICHT JUL T/M SEP

Published by Mark Rijk at 06:03 under Me, myself & Jes

Mijn jaaroverzicht met mooie, lelijke, leuke, minder leuke, grappige en niet grappige foto’s van de laatste 12 maanden. Vandaag juli tot en met september.


6 jul: Ik had me een tijd verzet tegen de aanschaf van een iPad. “Liever een laptop!” Toen de schootcomputer het begaf toch één aangeschaft en wat zijn we er blij mee. Ja we, want Jes is hoofdgebruiker van de Pad. Zo makkelijk in gebruik en eigenlijk kan je er net zoveel mee als een laptop.

9 jul: Johnny Hoogerland pakt zijn eerste bolletjestrui ten koste van Laurent Roux. Een tweetje over dit feit werd de volgende dag in de PZC geplaatst.

10 jul: De foto’s van zijn val kennen we. De plaatjes van zijn been als een rollade natuurlijk ook. Ik vond dit snapshot met vader en zoon eigenlijk het mooiste plaatje van die dag… die tranen van vader Cees, kippenvel!

11 jul: Ja, dat muurtje van mei was nog niet geheel weg. Dan maar inzet van de zware mannen. Met succes, want het muurtje was binnen 3 uur weg.

15 jul: Let vooral op die bril! :-)

24 jul: Het einde van drie weken Tourfeest. Een winnaar die mij niet kan bekoren, maar wel spanning tot de voorlaatste dag.

30 jul: Een plaatje tijdens ‘Jumpin de Weel’. In de zak van Zuid-Beveland beter bekend als het stoofvleesfestival.

1 aug: Drie weken lang tegen het beeldscherm schreeuwen tijdens de Tour. Dan wil je ze in het echie natuurlijk ook even aanmoedigen. De Draai van de Kaai in Roosendaal.

11 aug: Groen rijden was nog nooit zo makkelijk.

14 aug: Met Petekind Li Chen (en Monky rond haar nek) op de kermis in Goes. Waarom eendjes vangen wanneer het met ballen veel leuker is?

11 aug: Twee ontzettend vrolijke mensen in Central Park in New York. Wat hebben we een fantastische vakantie gehad in de US. De blogjes van die vakantie zijn hier nog eens terug te zien.

24 aug: De knal. De bom. Maar waar kwam die toch vandaan? In het holst van de nacht op pad naar waar die gigantische explosie vandaan kwam. De paar keien op het strandje konden mij niet overtuigen dat hier iets gebeurd was. Vijftig meter verder bleek toch een volledig ponton te zijn opgeblazen. Eigenlijk nog steeds pijn in mijn donder dat ik de volgende morgen niet ben gaan kijken.

29 aug: Als je zoiets aantreft in de vroege morgen op de bank dan kan mijn dag niet meer stuk.

No responses yet

Geef een reactie