jul 17 2011

USA 2011

Published by Mark Rijk at 14:03 under USA

20110717-140024.jpg

De aftelklok doet goed zijn best. Nog ruim 40 dagen en we kunnen weer het vliegtuig in. Eindelijk weer naar de US of A waar we al 3 jaar niet zijn geweest. We beginnen langzamerhand ontwenningsverschijnselen te krijgen. Dat prachtige land waar we al 4 briljante vakanties hebben gehad.

Amerika, hier in Nederland vooral afgeschilderd als dat idiote land. Dat land waar alleen maar dikke mensen wonen en waar je voor je voor de meest idote dingen geseud wordt. En natuurlijk het land waar niemand met geld om kan gaan. Zo kennen de meesten het.

Ik ken het vooral als vriendelijk, bijzonder gastvrij en ook nog eens een land waar niets te gek is. Ja, vriendelijk. Misschien op het overdreven af. Maar wees eerlijk, niets heerlijker om ergens met open armen te worden ontvangen na een lange vakantiedag. Veel Nederlandse hotel- en restaurantmedewerkers kunnen nog wat leren van die gekke Amerikanen.

Daarom de komende maand wat blogjes over hoe heerlijk, mooi, maar vooral hoe zot het landje van de stars and stripes is. Alvast weer dromen over dat prachtige landje waar we over ruim 40 dagen weer een paar weken naartoe gaan.

6 responses so far

6 Reacties to “USA 2011”

 1. Renzoop 17 jul 2011 om 17:04 uur

  Hee, mooi hoor, wij zijn ook al weer aan het sparen voor 2013… Toevallig willen we ook die regio bezoeken, maar dan een kleiner gebied. En met je tekstje zijn we het volledig eens. Prettige vakantie!!

 2. Mark Rijkop 17 jul 2011 om 21:12 uur

  Leuk Renzo!!! Boston ligt wat uit de route, maar wer willen er toch even kijken. Het is geen straf om een beetje over de highways te toeren, dus waarom niet?

 3. Alexanderop 18 jul 2011 om 04:30 uur

  Mooi hoor. Drie jaar geleden de westkust gedaan: San Francisco, Vegas, Sequoia, Zion, Monument Valley, Grand Canyon, LA, Palm Springs en ga zo maar door… Echt geweldig. Mooiste vakantie ooit! Nu de oostkust dus. Washington was gaaf, the falls waren wel mooi, maar niet heel bijzonder. Nu in Williamstown, net onder de staat Vermont. Dat is echt gaaf! Morgen Boston, daarna nog Cape Cod en NY!

 4. Daanop 18 jul 2011 om 10:27 uur

  We gaan jullie weer helemaal volgen hoor!
  Heb ik toch nog een beetje vakantiegevoel met jullie blog. Ik heb er al zin in. Succes met de voorbereidingen nog, die zijn eigenlijk al hardstikke leuk.

 5. Mark Rijkop 18 jul 2011 om 23:42 uur

  @Alexander: Heel plezier nog Alexander! Leuk om al die foto’s van jullie te zien.
  @Daan: Dank je wel! En jullie ook succes met de voorbereidingen :-)

 6. Mark Rijk » SANTA CLAUS CEMETERYop 29 mei 2014 om 01:51 uur

  [...] ook: * USA 2011 [...]

Geef een reactie