jun 25 2011

MARK RIJK VERMIST

Published by Mark Rijk at 00:20 under Me, myself & Jes,Zeeland

UPDATE 26 JUNI:
Mark Rijk is weer terecht. Gelukkig maar.

Mark Rijk, sinds gister vermist. Het is ontzettend vreemd om je eigen naam te zien staan in een tweet. “Ik ben er nog hoor!” Maar het gaat niet om mij. Het gaat om Mark Rijk uit Ovezande. Nee, geen familie, maar ik weet wel van zijn bestaan. Mark is sinds donderdag 23 juni spoorloos en hij wordt vermist.

Nu ken jij deze Mark waarschijnlijk niet, maar wie weet heeft een bekende van jou heel toevallig deze Mark Rijk gezien. Tweet dit bericht, zet het op facebook, of praat er vanavond tijdens het verjaardagsfeestje over. Baat het niet, dan schaad het niet. Asjeblieft, ik zou het lief vinden!

Plots voel ik me ontzettend betrokken door deze vermissing. Een naamgenoot schept toch een band. Daardoor hoop ik van harte dat Mark weer heel vlug een teken van leven geeft.

One response so far

1 Reactie to “MARK RIJK VERMIST”

  1. Renierop 27 jun 2011 om 08:55 uur

    Is al weer boven water hoor, hij wist niet eens dat hij vermist werd.

Geef een reactie