jun 04 2011

BEELD EN GELUID HILVERSUM

Published by Mark Rijk at 23:30 under Me, myself & Jes,Televisie

Het was even terug naar onze kindertijd. De archieven van museum Beeld en Geluid in Hilversum waren een onuitputtelijke bron met plenty oude series uit onze jeugd. Maar dat was niet het enige. Beeld en Geluid is een ontzettend leuk museum wat de naam museum niet eens mag dragen. Het is een experience, met vermaak, historie, maar vooral interactie.

Je opkomst van de trappen bij een tv show, je eigen presentatie van het journaal of misschien zelf het samenstellen van het nieuws. Vooral dat laatste vond ik een briljante vondst. Je krijgt 15 journaal-items en bepaalt zelf welke items er worden uitgezonden en ook in welke volgorde. Jij bent de eindredacteur, jij bepaalt het nieuws, dat wil iedereen toch een keer doen? “Wanneer ik de baas zou zijn van het journaal.”

Jes en ik zijn er een uurtje of 5 geweest en hebben ons kostelijk vermaakt. Heb je eens een dagje niets te doen, en heb je eens een zin in een dagje televisie, ga naar Beeld en Geluid. Al is het om die vergeten jeugdserie nog eens terug te zien en mee te spelen.

One response so far

1 Reactie to “BEELD EN GELUID HILVERSUM”

  1. Mark Rijk » D’N OEK VAN’T PAKUUSop 29 mei 2014 om 01:51 uur

    [...] OOK: * BEELD EN GELUID HILVERSUM * INTERNET EN PUBLIEKE OMROEPEN * NOOIT MEER [...]

Geef een reactie