jan 17 2011

10 JAAR

Published by Mark Rijk at 23:33 under Me, myself & Jes,Omroep Zeeland


“Bloemen? Voor mij!? Wat! 10 jaar in dienst bij Omroep Zeeland? Ik!?”

Ik stond vanmiddag met mijn bek vol tanden toen ik op de redactie deze bos kreeg aangeboden. Mijlpalen zijn mooie momenten om eens terug te kijken op wat je allemaal hebt gedaan, maar ik kreeg er de tijd niet voor.

Er is in ieder geval veel veranderd in die 10 jaar bij Omroep Zeeland. Zowel voor mij, als bij de Omroep. Ik begon als cameraman, ging er al redelijk vlot regie bij doen, om 7 jaar later de stap te maken naar programmamaker. En intussen ben ik alweer een halfjaar verslaggever. Nog iedere dag merk ik dat ik met het allergrootste plezier het gebouw aan de Kanaalstraat binnen stap. Misschien zelfs met nog meer plezier dan die onzekere, maar magische, eerste dagen bij d’Omroep.

Wat overblijft zijn tapes vol items, programma’s en live-registratie, maar ook ontzettend veel leuke verhalen. Een aantal hiervan kun hieronder lezen bij ‘lees ook’. Nou, op naar de volgende zoveel jaar bij m’n Omroepje.

LEES OOK:
- LIJKENPIKKERIJ
- PLONS
- OPVANGEN IS EEN VAK
- NOPPIE
- OP DE SET
- HERKANSING

2 responses so far

2 Reacties to “10 JAAR”

  1. Jensop 18 jan 2011 om 00:51 uur

    Gefeliciteerd Mark!

  2. Mark Rijkop 18 jan 2011 om 09:17 uur

    Bedankt Jens!

Geef een reactie