dec 31 2010

GASFLES IN DE TUIN

Published by Mark Rijk at 12:47 under Me, myself & Jes,Zeeland

Dingdong! De politie op de vroege morgen aan de deur. “Goedendag meneer en mevrouw, er is vannacht een poging gedaan om met een gasfles de pinautomaat op het dorp op te blazen. Nu staat de gasfles dicht bij uw huis, heeft u rond 05:30 uur iets gehoord?” Jes en ik keken elkaar met vragende blikken aan. Wij lagen op dat moment in een diepe coma.

Nadat ik mijn neus uit de voordeur heb gestoken zie ik de gasfles staan. Het ding staat zo’n 5 meter onder het slaapkamerraam. Ik ben blij dat de dader niet heeft geprobeerd om de sporen te wissen. Toch vreemd dat dat ding hier is neergezet, want het pinautomaat is hier 500 meter vandaan.

4 responses so far

4 Reacties to “GASFLES IN DE TUIN”

 1. Meerkerkop 31 dec 2010 om 12:57 uur

  Wat een crimineel dorp is het toch. Ben blij dat wij er, voor een veiliger gevoel, judolessen aan kinderen geven :)

 2. JM van Elkop 31 dec 2010 om 13:03 uur

  En je bent niet eens verdachte nr1?

 3. Mark Rijkop 31 dec 2010 om 13:11 uur

  @Meerkerk: Door dit soort lessen zal het dorp alleen maar veiliger worden. Hulde!
  @JM van Elk: Ik mocht gewoon m’n boterhammen op eten!

 4. Mark Rijk » ALMANAK IN DE PZCop 29 mei 2014 om 01:46 uur

  [...] die omroep-journalist word ik dus bedoeld. Oudjaarsdag stond plots de gasfles in mijn tuin waarmee de pinautomaat in ‘s-Heerenhoek was opgeblazen. Dit was nieuws, en dat wist ik [...]

Geef een reactie