okt 06 2010

SCOOTER VAN ‘S-HEERENHOEK

Published by Mark Rijk at 15:45 under Me, myself & Jes,Zeeland

Het is rustig wonen in ‘s-Heerenhoek. Soms komt er nog wel eens een op hol geslagen tractor door de straat, maar voor de rest blijft het rustig hier. Hoewel, er is 1 voertuig die bijna dagelijks voor gevaarlijke situaties zorgt.

Het is een scooterrijder die om de haverklap door de straten sjeesd. Nu lijkt dat een probleem waar ieder dorp of stad mee te maken heeft, maar de snelheid van deze bolide is verdomd hoog. Geen kind kan meer veilig opstraat spelen wanneer de snelheidsduivel zijn rondjes doet.

En blijkbaar is hij zelf maar als te trots op zijn snelheden, want nogal wat filmpjes van zijn races staan op YouTube. Met ruim 110 km/pu door de polder? Geen probleem! En hoe hard zou hij op onderstaand filmpje rijden? Ik schat met een gangetje van 90 km/pu (vanaf 2:40) door de Werrilaan.

Beste Leon,

Ik zie dat je 20 bent. Da’s toch een leeftijd om je verstand eindelijk eens te gaan gebruiken. Misschien al bij de gedachte stil gestaan dat je een plots overstekend persoon morsdood rijdt? Dat wil je toch niet op je geweten hebben?

2 responses so far

2 Reacties to “SCOOTER VAN ‘S-HEERENHOEK”

  1. mirandaop 13 okt 2010 om 22:42 uur

    Wat een sukkel

  2. Cobyop 09 nov 2010 om 11:57 uur

    Onverantwoord, dat zeker. Maar ontzettend grappig om op deze manier door mijn geboortedorp mee te mogen rijden en zo alle bekende plaatsjes te kunnen zien.

Geef een reactie