okt 27 2010

OMROEP ZEELAND MOBIEL

Published by Mark Rijk at 00:12 under Omroep Zeeland

Sinds vandaag is het dan officieel, Omroep Zeeland heeft zijn eigen mobiele internetsite m.omroepzeeland.nl

Omroep Zeeland is dan misschien niet de eerste omroep met een mobiele site, maar wel één van de eerste die ook alle video’s en audio-items bij de onderwerpen zet. Alleen RTV Noord zet regelmatig een item op hun mobiele site. De NOS bijvoorbeeld doet dat helemaal niet op m.nos.nl.

Het is dus best uniek en een goede zet voor de toekomst. Mobiel internet groeit explosief in Nederland endus wordt dit medium steeds populairder. Nu op naar een mooie Omroep Zeeland applicatie op de IPhone!

One response so far

1 Reactie to “OMROEP ZEELAND MOBIEL”

  1. Sanderop 03 nov 2010 om 11:59 uur

    ‘iPhone’ fout spellen.. Mark, dat valt me beetje van je tegen! ;-)

Geef een reactie