aug 09 2010

STADSPREDIKER ARNOL KOX

Published by Mark Rijk at 23:56 under Me, myself & Jes

Een prima weekend gehad in Eindhoven. Gewinkeld, heerlijk gegeten, leuk vertier en we hebben Arnol Kox gezien en vooral gehoord. Wij hadden nog nooit van Arnol gehoord, maar het blijkt de bekenste inwoner van Eindhoven te zijn. Om Nol, want zo wordt hij ook wel genoemd, kan je niet heen. Vanaf meters afstand hoor je hem schreeuwend het woord van god verkondigen. Wij dachten met een dorpsgek te maken, maar zeg niet tegen een Eindhovenaar dat Nol een overlastmaker is. Nol is een icoon, en dat blijkt alleen al wat er van hem is gemaakt. Hij heeft zijn eigen t-shirt, zijn eigen film (het bekijken niet waard trouwens) en zelfs een eigen tattoo.

Kom dus niet aan Arnol Kox. Doe je dat, als eigenwijze agent, wel dan krijg je de deksel hard op je neus.

No responses yet

Geef een reactie