aug 14 2010

KOE IN SLOOT

Published by Mark Rijk at 23:55 under Zeeland

We reden net van de ene bouwmarkt naar de andere toen Jes iets opmerkte naast de weg: “Hé! Daar staat een koe in de sloot.” Een forse dikbil was blijkbaar over het hekje gekropen om daar het groene gras eens te bekijken, alleen had mevrouw blijkbaar niet in de gaten dat tussen het groene gras nog sloot lag verborgen. En dat was wat zorgwekkend, want regelmatig verdween “Bella” tussen het hoge gras om met luid geloei met moeite uit haar benarde positie te komen. Dan maar 112 bellen!

Als ware cowboys kropen de brandweerlieden 10 minuten later door het riet om de koe uit zijn benarde positie te bevrijden. En daar was blijkbaar niet zoveel moeite voor nodig, want met een flinke jump sprong “Bella” als een volleerd paard terug in haar vertrouwde wei.

Met het besef dat we waarschijnlijk het leven van een koe hadden gered hebben we onszelf maar getracteerd op een diner bij de McDonalds. Onder het genot van een Quarterpounder en een Big Mac kwamen we tot de conclusie dat we er weer een sterk verhaal bij hadden.

3 responses so far

3 Reacties to “KOE IN SLOOT”

  1. stephanop 15 aug 2010 om 17:23 uur

    Bravo padvinder, heb je toch weer een goede daad verricht! Laat Bella het maar niet horen, dat je direct daarna haar soortgenoot naar binnen heb zitten werken bij de Mac! Waarschijnlijk springt ze anders weer direct de sloot in…

  2. Mark Rijkop 16 aug 2010 om 00:18 uur

    @stephan: Zal morgen eens kijken of ze er nog staat :-)

  3. [...] LEES OOK: – VAN DER MOST IN KIEKIERIS – THERMPHOS EN VOLKSGEZONDHEID – KOE IN SLOOT [...]

Geef een reactie