okt 18 2009

RENS

Published by Mark at 23:56 under Geen categorie

Een beer van een vent, een hart op de juiste plek. Afgelopen vrijdag is collega Rens Jagt overleden. Na een strijd van twee-en-een-half jaar verloor hij.

Rens was radio-technicus, maar stapte 3 jaar geleden gedeeltelijk over naar het vak van cameraman. Ik heb hem ruim een week mogen begeleiden en dat was zeker geen straf. Met discipline en gedrevenheid zette hij zich in om ook dit onder de knie te krijgen.

Tijdens zijn ziekte waren gesprekken met hem nog altijd positief. Ik heb tot het laatste moment het gevoel gehad dat Rens deze strijd zou gaan winnen. Zo’n boom van een kerel met die gedrevenheid… dat moest verdomme goed komen!

UPDATE 21 OKT:
Vandaag is Rens begraven. Bert heeft een prachtige audio-memorial gemaakt en op zijn blog gezet. Kippenvel

Zie ook de blog van Bert van der Es

No responses yet

Geef een reactie