sep 06 2009

GO JOHNNY GO GO GO!

Published by Mark at 22:06 under Geen categorie

Als Zeeuw met een wielerhart is het al heel het seizoen genieten met Johnny Hoogerland uit Yerseke. Hij pakte zijn eerste profoverwinning in de 3-daagse van West-Vlaanderen, reed goed in Nokere Koerse en ging met de besten mee in de Ronde Vlaanderen. De maanden daarna was het even wat stiller rond Hoogerland, maar sinds vorige week zaterdag doet hij mee aan de Vuelta.

En hoe!? Al drie keer mee tijdens een ontsnapping en vandaag was het helemaal genieten. In de eerste de beste bergrit kwam Johnny in de lange ontsnapping. En dat niet alleen, want op 6 kilometer van de finish was hij samen met Moncoutie nog over. Anderhalve minuut voorsprong op het jagende peleton, zou het genoeg zijn?

Helaas ging het feest niet door, maar Johnny Hoogerland liet weer zien dat het meer dan een gemiddelde prof is. Johnny kan meer, veel meer, alleen laat nog net die echt grote overwinning nog even op zicht wachten. Lang kan het toch echt niet meer duren, want met zijn aanvalsdrift verdient hij het echt om een rit in deze Vuelta te winnen. Het is nog 2 weken, dus waarom niet!? Eindelijk een Zeeuw die weer eens een rit wint in een hele grote koers. Go Johnny Go Go GO!!!

Gerelateerde artikelen:
* Come on Johnny!
* Tis Koerse. Tis Nokere Koerse
* Hoogerland

No responses yet

Geef een reactie