sep 11 2009

COLDPLAY NIJMEGEN

Published by Mark at 00:27 under Geen categorie

Slecht vervoer, geen goed geluid en niet gezellig. Het waren klachten die ik las over het concert van Coldplay gister in het Goffertpark in Nijmegen. Nou, ik heb er werkelijk niets van gemerkt! Via een omweg lang Eindhoven stonden we zonder file binnen 2 uur in Zeeland, het geluid was op 10 meter van het podium perfect en we waren omringd door mensen die alle nummers van A tot Z kenden.

Het was een super avond en dat niet alleen door de prima muziek van Coldplay. Visueel was het een feestje. Een prachtig decor met verbluffende schermen die een fantastische meerwaarde waren. Daarop niet alleen de spelende mannen, maar regelmatig mooie animaties en kleine visuele truucjes. Ik heb genoten! Een topavond!

httpv://www.youtube.com/watch?v=Hey_MtFruw8

Gerelateerde artikelen:
* Tip: Def Americans
* Goes in Concert

No responses yet

Geef een reactie