sep 27 2009

3691 GEFELICITEERD!

Published by Mark at 11:48 under Geen categorie

Renier reageerde al: “Je doet ook niet veel meer aan je weblog merk ik al”. Stephan hing al aan mijn jasje: “Ik word Johnny Cash z’n graf een beetje beu”. En Jes is al helemaal over de rooie: “En nog steeds heb je het er niet op gezet!”

Ja, het is rustig hier. Andere dingen slokken nogal wat tijd op en eigenlijk heb ik de puf niet meer om ‘s avonds nog even een blogje te tikken. Smoesjes!!! Ja, eigenlijk wel, maar de weblog-boog kan niet altijd gespannen staan.

Daarom voor oa Renier en Stephan, sorry!!! En voor Jessica… inderdaad schat, we waren 20 augustus 10 jaar bij elkaar. Een moment wat we samen heerlijk hebben gevierd en wat inderdaad een weblog waard was. Daarom wil ik je hierbij feliciteren dat je het al 3691 dagen met me volhoud. Ruim 10 jaar geleden had ik nooit gedacht dat 3691 nog eens een belangrijk getal in onze relatie zou worden, na zoveel dagen hoop ik echt van harte dat we nog minimaal 3691 dagen bij elkaar zullen blijven. Lieverd, ik hou van je… al 3691 prachtige dagen lang!

No responses yet

Geef een reactie