aug 02 2009

GOESE MEREN

Published by Mark at 17:45 under Geen categorie

Commotie in Goes afgelopen week. Of liever gezegd, commotie in de kakwijk van Goes, de Goese Meren. Wat is het geval? De Stichting Arduin wil 6 cliënten plaatsen in één van de villa’s. Alleen daar schrok de Goese kak danig van dat ze sindsdien aan de diarree zijn. “Zes verstandelijk gehandicapten in ONZE straat!? Straks is onze villa geen reet meer waard!” Dus op naar de rechtbank om te procederen tegen de verbouwing.

Al 7 jaar staat zo’n zelfde woning pal naast ons appartement. Hebben wij last? Nee, natuurlijk niet. Of je moet je groen en geel ergeren aan de Frans Bauer, Nick & Simon of Jan Smit imitaties. Wij worden vaak als publiek gebruikt wanneer hun balkon het podium is van de lokale helden. Luidspreker in de kamer aan en meeblèren. Het is altijd een prachtig schouwspel.

Afgelopen week is de uitspraak geweest en de buurtbewoners hebben hun gelijk gekregen. De bouw ligt stil en of de gehandicapten nog onderdak gaan krijgen in de Goes Meren is de vraag. Ach Stichting Arduin, u kent het spreekwoord toch wel? Liever onder de stront dan tussen de kak.

No responses yet

Geef een reactie