jun 28 2009

KOOS HEEFT DORST

Published by Mark at 22:31 under Geen categorie

Dertig minuten geleden kwam hij winnend over de finishlijn. Nu moet hij even voor genodigden een praatje houden over zijn overwinning. Alleen heeft Koos Moerenhout ontzettende dorst. Jan Douwe Kroeske die het gesprek leidt neemt de bestelling op. “Wat wil je Koos? Een biertje?” “Ja lekker!” Kroeske schalt door de microfoon: “Mag ik hier drie bier alstublieft!” Het gesprek kan beginnen en de glazen worden aangevoerd. “Nou Koos. Proost!” Binnen drie teugen was het glas tot de laatste druppel leeg. Gesprekspartner Hennie Kuiper kijkt lachend naar Koos. “Wil je de mijne ook niet hebben?” “Ja lekker!” En daar gaat biertje nummer twee op zijn overwinning. Het gesprek kan beginnen. Proost!

Een heerlijke middag gehad samen met Pa op het Nederlands Kampioenschap wielrennen in Landgraaf. Prima weer, een pracht van een winnaar en genoeg verkoeling.

No responses yet

Geef een reactie