jun 19 2009

KIJKERSTIP: DE REGENBOOGKOERS

Published by Mark at 00:01 under Geen categorie

Even een onvervalste kijkerstip voor deze vrijdag. Vanaf 18:15 uur een zeer bijzondere aflevering van Trugkieke. Deze aflevering staat geheel in het teken van de Regenboogkoers van 1984. Het jaar dat oa Bernard Hinault door de straten van mijn geboortedorp ‘s-Heerenhoek reed en ook nog eens won. Ruim 20.000 man aan de kant van de weg, het is tegenwoordig bijna niet meer voor te stellen. M’n pa heeft die dag uitvoerig gefilmd en die beelden worden vanavond gebruikt voor de uitzending. Ik ben natuurlijk zo trots als een pauw. Het vak heb ik inderdaad niet van een vreemde. Hoed hegaan pa!!!

Vanaf 18:15 dus bij Omroep Zeeland. De aflevering wordt ieder uur herhaald en staat vanaf maandag op de website van Omroep Zeeland.

foto: via Mark Lobbezoo

No responses yet

Geef een reactie