mei 09 2009

DE SMOESJES VAN BOONEN

Published by Mark at 22:58 under Geen categorie

En daar ging Boonen weer. Na vorig jaar zich al een avond vol te snuiven was het ergens in april weer raak. Tommeke trok weer eens zijn creditcard en legde een prachtige witte streep voor zich neer.

Ik mag Boonen al jaren niet meer. Hij is DE renner met een smoesjesarsenaal waar je U tegen zegt. Na een tweede plaats in een koers waar iedereen verwachte dat hij zou winnen, “Alle, mijn versnellingsapparaat deed het nie goe.” Na een slechte wedstrijd waar hij de laatste 50 kilometer nergens meer was te bekennen, ” Alle, ik had een hongerklop.” Ik noem er nu maar twee, maar intussen kan je al een compleet boek met zijn smoesjes vullen. Nog nooit heb ik ‘m horen zeggen dat hij eigenlijk niet goed genoeg was, dat hij in stond voor zijn eigen daden.

Treffender kon de uitspraak dan vandaag ook niet zijn. “Het is alsof iemand anders het gedaan heeft en ik nu de gevolgen moet dragen.” Pfff, tuurlijk Tom. geniet van je welverdiende rust en misschien kom je erachter dat een rustig leven iets beter voor je is weggelegd.

No responses yet

Geef een reactie