feb 16 2009

NOKIA 5800 MET CAMERA

Published by Mark at 23:40 under Weblog

Zo. Ik ben er definitief uit. De Nokia 5800 wordt mijn nieuwe telefoon. Lang, stiekum erg lang getwijfeld of het toch niet de IPhone ging worden. Maar 1 simpel ding bracht mij over de streep. Je kan niet filmen met de IPhone.

“Dan toch geen zinloos cameraatje op je toestel?” Nou, daar denk ik iets anders over. En het bewijs bleek vorige week weer eens bij de uitreiking van de NL Awards. Kijk naar onderstaande beelden.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Qf0nG8ks39w

Allemaal gedraaid met N95 door een verslaggever van RTV Noord die als supporter op de eerste rang zat bij de brand tijdens Groningen – Ajax. Met een videocamera kom je er niet in endus is zo’n telefoon van onmisbare waarde. Voor je ‘t weet gebeurt het nieuws voor je neus en om dan te zeggen: Sorry, mijn IPhone kan geen filmpjes maken. Daar pas ik voor.

No responses yet

Geef een reactie