feb 27 2009

FEESTJE WEER OVER

Published by Mark at 16:55 under Geen categorie

Dat duurt altijd even voordat het carnavalsvirus uit het lichaam is. Het gevoel van een jet-leg is nog de beste vergelijking. Ik lijk het intussen te boven te zijn endus kan het normale leven weer beginnen.

Echter toch nog even een terugblik, want wat waren het weer 5 heerlijke dagen. Saamhorigheid, gemoedelijkheid, gezelligheid, het ging weer hand in hand samen. Het is ongelooflijk dat het met zo’n bulk mensen toch altijd weer goed gaat. Nergens gelezen dat er toch een handgemeen is geweest. Houden zo!

Voor onze groep was het zondag weer een reden tot een extra feestje. Met het thema ‘leat ons mè schuuve’ behaalden we voor de 4 keer in ons 10 jarig bestaan de 1e plaats bij de kleine groepen.

Affijn, deze dagen zitten er weer op. Het gewone leven roept. Nog iets gebeurd de laatste dagen? Vliegtuig? Schiphol? Niets van gezien! ;-)

No responses yet

Geef een reactie