feb 13 2009

BACK HOME ROOS DAGEN

Published by Mark at 10:58 under Geen categorie

De ROOS dagen waren weer zoals ik het verwacht had. Leerzaam, educatief en ook nog eens erg gezellig. De lezingen en workshops waren boeiend. Vooral de discussies met andere programmamakers sprak mij nog wel het meeste aan. Hoe pak je een programma aan, wanneer is nu een format geslaagd en wat kan je met een bepaald budget voor een programma. Bij dat laatste ben je soms helemaal versuft. Wanneer een programma per aflevering rond de 15.000 euro kost dan ik alleen maar jaloers zijn. Daar maken wij verdomme een halve serie mee.

En natuurlijk was er woensdag reden voor een feestje. De uitzending over de Commissie Nijpels viel in de prijzen in de categorie Radio Nieuws. Lovende woorden over de daadkracht en snelle beslissingen die in erg korte tijd werden gemaakt. Chapeau voor alle makers!

No responses yet

Geef een reactie