dec 11 2008

TOUR EINDELIJK NAAR ZEELAND DL2

Published by Mark at 23:41 under Geen categorie

Ik had het twee weken geleden al voorspeld. De goed gelovigen grijpen hun kans om de zwakheden van hun geloof weer eens bloot te leggen. Het is sinds vandaag definitief dat de Tour in 2010 door Zeeland rijdt. Nog geen twee uur na dit bericht was daar al een reactie van de SGP en GristenUnie. “We willen kijken of er iets tegen gedaan kan worden.”

Hoe krijgen ze het in hun bekrompen hoofdjes? Je zou toch verdomme eens respect hebben voor de medemens en eens 1 dagje je goede wil tonen. Ik word hier iedere zondagmorgen wakker met klokgelui, omdat een ieder moet weten dat ze om 9 uur in ‘t kerkje zitten. Het wordt misschien eens tijd om hier eens een klacht wegens geluidsoverlast in te dienen.

Het is alleen maar een win win situatie. Deze doorkomst kost de provincie helemaal niets. De eerste zondag etappe wordt standaard van start tot finish rechtstreeks uitgezonden. Prachtige plaatjes van heel Zeeland. Wegen die propvol staan aangezien het in de vakantieperiode valt… wat wil je verdorie nog meer!?

Bienvenu dans la Zélande! Quand vous voulez-vous klaxonner à fond une bourgade croyante passez?

No responses yet

Geef een reactie