dec 21 2008

SCOOTER YEAHAH!

Published by Mark at 23:49 under Geen categorie

Ik verwachtte een zaal met vooral mannen tussen de 25 en 35. Mis! Dit was een familieaangelegenheid. Vlak voor ons stond een man die ik zeker al over de 50 schatte en links van ons stond een moeder met haar 2 kinderen die de leeftijd van 15 nog zeker niet hadden bereikt. Helmut Lotti stond vorige week toch in de Stadthalle van Bielefeld?

Prima tent trouwens die Stadthalle. Lijkt ietwat op de Heineken Music Hall (Bijlmer Bierhut) met prima akoustiek. Nou ja, als er geen dak op had gezeten dan had heel Noord-West Duitsland mee kunnen genieten. Van te voren was me al aangeraden om oordoppen mee te nemen. Dat was niet voor niets. Over geluidsnormen lullen we in Duitsland niet endus kunnen ze zelf uitmaken hoe (snoei)hard ze draaien.

Net zoals vuurwerk trouwens. Ivm Volendam mag het in NL niet meer. Scooter doet dat beter! De Fonteinen 10 meter de lucht in en de vuurbellen tot aan het plafond. En natuurlijk niet maar een paar keer, maar heel de avond door. Wat een show! Even een kleine twee uur pure jeugdsentiment. Hyper hyper, One, ze komen allemaal voorbij, maar dat is ook niet zo gek met een reportoire van een nummer of 25. Serge, Bas en Dennis, volgend jaar ga ik weer mee hoor!

Hieronder de intro & Manana.

Voor meer foto’s hieronder klikken.

No responses yet

Geef een reactie