dec 08 2008

COVERBAND

Published by Mark at 00:47 under Geen categorie

Het is ontzettend frustrerend om fan te zijn van een vent die zo dood is als een pier. Ik zal Johnny Cash nooit live zien optreden en daardoor ga je eens op zoek naar een beetje vervanging. Een aantal weken geleden kwam Serge met een filmpje op YouTube van de coverband Def Americans. Klonk verdomd goed! Zeven december er naar toe? Afgesproken!

Plein 79 in Den Bosch stond stampesvol en terecht. De Def Americans zijn geen wannebee band, het zijn zeer goede musici en de stem van de zanger lijkt verdomd veel op Johnny’s voice. Hij lijkt er totaal niet op, maar dat was Joaquin Phoenix (Walk The Line) ook niet het geval. En waarschijnlijk daarom dat deze middag een verdomd geslaagde was. Def Americans, Serge en ik gaan vaker komen!

httpv://nl.youtube.com/watch?v=WzSVsF7wzgE
I Walk The Line

En nog een toffe solo op mondharmonica

No responses yet

Geef een reactie