nov 26 2008

PARKEERBEHEER GOES

Published by Mark at 23:46 under Me, myself & Jes

Ik heb al jaren niet zo’n hoge pet op van Parkeerbeheer in Goes. Te vaak lees en hoor ik klachten over te snel uitgeschreven boetes. Sinds afgelopen week weet ik waar dit soort mensen het over hebben, want tot twee keer toe was er een boete die het bloed vanonder je nagels haalt.

Bon 1:
Gisteren viel plots een acceptgiro in de bus. Een naheffingsaanslag van 50,20‚- wegens: Parkeren bij parkeerautomaat met kaarten zonder aanbrengen kaart op voorgeschreven wijze. PARDON!? Al 7 jaar lang zit er een parkeerkaart van de gemeente volgens de voorschriften achter de voorruit. Ook op de dag dat de boete is uitgeschreven zat die daar. En waar was die boete eigenlijk? Niets achter de ruitenwissers gezien!

Een belletje dan maar richting de parkeerdienders. “Nou, stuurt U maar een kopie van uw parkeervergunning en we lossen het op.” “Ah, dus ik hoef de boete ook niet meer te betalen?” “Nee, dat hoeft dan inderdaad niet meer.” Het staat nog wel expleciet achterop de acceptgiro, maar ze zullen blijkbaar al spijt hebben van hun ‘actie’.

Bon 2:
Vorige week kwam mijn moeder op bezoek. Aangezien wij voor bezoekers speciale parkeerkaarten hebben kwam ze even snel naar binnen om er één te halen. In (maximaal) 3 minuten was ze terug bij de auto en wat zat er… EEN PRENT! Wederom 50 euries. Vers geperst door de parkeerh*******. Geen schim meer te bekennen van de heren! Lagen ze op de loer!? Het moet gewoon!

Een telefoontje richting parkeerbeheer was ook zeer onbevredigend. “Tja. Dan moet er maar iemand bij de auto blijven.” Hoe kan dat nou drol!!? Ze was alleen! De betreffende wachter zei dat ze nog wel even gewacht hebben of er iemand aan kwam… VUILE LIEGEBEESTEN!!

We zijn de komende weken dus lekker bezig om bezwaarschriften te maken, want beide 50 euro’s gaan uiteindelijk natuurlijk nooit bij de gemeente terecht komen. Het lijkt er op dat de heren snel moeten proberen om ‘het gat’ van 12 miljoen te dichten. Wordt vervolgd!

No responses yet

Geef een reactie