sep 20 2008

MOMENT OF TRUTH

Published by Mark at 00:47 under Weblog

In die 2 en een halve week in de States kijken we altijd naar de tele. Voor Jes even een moment van ontspanning, voor mij is het leuk om te kijken wat voor nieuwe programma-ideeën er in de US scoren. Eigenlijk viel het tegen dit jaar op 1 programma na.

The Moment of Truth is niet alleen simpel, maar de uitwerking is handenwrijvend. Je koppelt iemand aan de leugendetector en stelt ze achter de schermen een aantal zéér persoonlijke vragen die in de Show geld op kunnen leveren. Mooiste is dat al de belangrijke personen in je leven bij je zitten en dat over die mensen de vragen gaan. Natuurlijk is ieder ‘eerlijk’ gegeven antwoord goed voor een lekker geldbedrag. En zoals het altijd geld, hoe verder je komt, des te meer geld, des te ‘leuker’ de vragen.

Jes en ik stonden er dan ook niet van te kijken dat vorige week zaterdag de eerste uitzending is geweest van bij RTL4. Deze werd vanavond herhaald en na het zien ervan waren wij ietwat teleurgesteld. De Amerikaanse versie gaat nog een stuk verder. Maar er is natuurlijk hoop, want blijft het aantal kijkers onder de 900.00 dan kunnen we spectakel gaan verwachten. En laat maar komen hoor! Wij hebben dubbel gelegen om een familie die te kakken werd gezet door hun (schoon)dochter.

Om even in de echte stemming te komen. Een uitzending in 3:40. Een heerlijke golddigger op de stoel. Jummie!

httpv://nl.youtube.com/watch?v=K76dtwA5kc4

Morgenavond om 21:30 bij RTL4.

No responses yet

Geef een reactie