aug 18 2008

STOP DAT GEBIJT

Published by Mark at 13:07 under Geen categorie

Het lijkt of het in de Olympische protocollen staat. Na ontvangst medaille en volkslied steekt U uw gouden, zilveren of bronzen plak tussen de tanden en bijt erop. Het bijten is niet geheel verplicht, maar alleen er tegenaan houden is een taboe!

Na ruim een week spelen begin ik me te irriteren aan deze ‘gewoonte’. Waarom stopt men hier niet eens mee? Hij is echt hoor! Dat zien wij achter de beeldbuis ook wel. Waarschijnlijk weet een atleet zich geen houding te geven en propt dat ding dan maar in de mond, niet wetend dat men de zoveelste is die deze domme houding aan neemt.

Ik wacht nog op de eerste man of vrouw die ‘m eens tussen de ogen zet als de baron van Bassie en Adriaan. Drommels, drommels! Nogal wat judo’ers hebben al ‘medaille oren’, is daar iets mee te doen? Of kijk eens hoever je die plak in je neus kan steken! Als je wat door duwt… en anders anaal, rectaal, WHAT-EVER! MAAR NIET MEER TUSSEN DE TANDEN!!

Wie weet dat de dames hockeysters er leuke dingen mee kunnen doen!? Probeer het in ieder geval! En wel vanaf NU!!

No responses yet

Geef een reactie