aug 09 2008

OLYMPISCH RITME

Published by Mark at 13:57 under Geen categorie

Het is als sportliefhebber om je vingers bij af te likken. Nederland 1 is prima om naar te kijken, maar wat zijn die kanalen op de NOS site een aanwinst! Regisseurtje spelen in je eigen huiskamer, leuk. Vanmorgen uit gekkigheid het tienmeter schieten bekeken. Natuurlijk nog nooit gezien, maar best vermakelijk eigenlijk.

Het is alleen nog wennen aan de tijden. Nu lijkt 6 tijdsverschil met Peking niet veel, maar wanneer de zwemmers om 9 uur in het bad liggen voor hun finales, is het hier nog maar 3 uur. Wat een gezeik allemaal en dat voor 1 Amerikaan die een gouden munten verzameling aan gaat leggen. Dat wil CBS natuurlijk op prime-time uitzenden. Godzijdank dat de Amerikaanse (baan)wielrenners nog geen lijpe acties gaan uithalen.

Mooie wedstrijd vanochtend bij het wielrennen in een fantastisch decor. En ook nog eens goed in beeld gebracht. Die vliegende camera boven de finish was briljant. Sowieso heb ik niets te klagen over hoe de Chinezen het in beeld brengen. Misschien is er dan weinig vernieuwends qua beeldinhoud, maar ze doen het allemaal goed en degelijk.

Twee weken heerlijke topsport in het verschiet. Het ritme van vroeg uit bed, gaat er snel inkomen.

No responses yet

Geef een reactie