aug 29 2008

CEDAR POINT

Published by Mark at 04:52 under Geen categorie

UPDATE: MEER FOTO’S
En het is iedere keer weer hetzelfde. We zijn een beetje bevangen door tijdzones en waren vanochtend om 05:00 uur klaar wakker. Maar uit bed gegaan, gedoucht en in de auto gesprongen.

En dan gaan de poorten open en is het lopen naar Top Thrill Dragster.

Zoveel beelden van gezien, zoveel filmpjes bekeken, maar wanneer je er dan bij staat ben je nog meer onder de indruk. We hadden, wat mij betreft maar 1 keus. Helemaal voorin! En aangezien Jes het daar helemaal mee eens was een half uur extra gewacht. Nou, het wachten was het meer dan waard.

Het is met geen pen te beschrijven. De snelheid is zo groot dat mijn “brilpatjes” in mijn slapers zaten. Je voelt je wangen langs je heen kletsen en het enige wat je kan is stijf achterover in je stoeltje zitten. Het is ongeloof. Ongeloof naar de snelheid, ongeloof naar de hoogte en het ongeloof dat deze je binnen 24 seconden in extase bent. Met recht en veruit de beste en mooiste achtbaan die ik ooit heb gedaan! Hier kan niets tegenop. En Jes is het daar volledig mee eens!

Daarna doen we nog een boel achtbanen en laten we om half zes het park achter ons. Echt een prachtig park, typisch Amerikaans, maar zeker niet ongezellig. We zijn alleen kapot na twee dagen slecht slapen. We eten nog wat bij Applebee’s en gaan lekker naar ons motel. Morgen nog een dag Cedar Point.

Zou Snoopy je aanhouden? Of voor straf 30 keer Top Thrill Dragster?

Ach ja, je mag in ieder geval nog roken.

Snoopy en Jessica, een perfecte combinatie.

Salted Pretsels!

Er is er 1 kwijt?

Nog even onze tuut-tuut.

Ik gok een liter of 2.

Laat het maar smaken!

En ons motel, wat prima is.

No responses yet

Geef een reactie