aug 24 2008

23,3 SECONDEN

Published by Mark at 01:35 under Geen categorie

Sommige hoogtepunten hoeven niet lang te duren. Winnaar van de 100 meter op de OS, Usain Bolt, is het daar natuurlijk helemaal mee eens. Hij was maanden bezig om zijn 9,3 seconden af te leggen.

Ik ben zelf al maanden bezig met 1 komend hoogtepunt. Dat hoogtepunt gaat in totaal 23 seconden en 34 hondersten duren. Geen nieuw record, want deze baan doet het keer op keer, dag na dag. Vooruit, omhoog, omlaag. in de remmen en klaar.

Vanaf de bouw in 2002 volg ik deze coaster op de voet. De ideeën leken al gruwelijk, maar de uitwerking is nog briljanter. In een kleine 4 seconden naar 193,1 km/pu. Dat haalde Bolt in ieder geval niet. Top Thrill Dragster is 1 keer geprobeerd te evenaren, maar de Kingda Ka is te schokkerig om als beste coaster ter wereld te worden aanschouwd.

Daarom zal er as donderdag een grote droom uitkomen. Top Thrill Dragster, de coaster der coasters zal ik eindelijk temmen. Maar 23,34 seconden zal ik gelukkigste man op de wereld zijn. Zoals onderstaande korte documentaire zegt: “It’s better then sex”. Nou, als dat geen hoogtepunt gaat worden!?

httpv://nl.youtube.com/watch?v=52Q4uwoy0jw

No responses yet

Geef een reactie