jun 14 2008

VOOR HET LAATST

Published by Mark at 12:05 under Geen categorie

Het wordt komende week een echt ‘voor het laatst weekje.’ Nog vijf dagen camera en dan ga ik aan de slag als programmamaker. Vandaag draai ik voor de laatste keer het wielrennen in de Delta Tour Zeeland. Dat betekent dus ook dat ik voor het laatst achterop de motor stap bij Noppie. Nu heb ik een jaar geleden al eens uitgelegd wat een een motorrijder en vooral Noppie betekent wanneer je vanaf de motor draait (hier te lezen). Een hele hoop!

Als wielerliefhebber ga ik dit eigenlijk het meeste missen, want nergens een betere plek om de wedstrijd te volgen dan op die plek. Iedere keer weer is het weer een feestje en dat vooral wanneer er voor je snufferd een spannende wedstrijd voltrekt.

Genoeg opmerkelijke en mooie momenten zijn er geweest in die 6 jaar. Vorig jaar de knal van Flahaut na de finish, een drie jaar geleden met windkracht 8 op de motor en een vijf jaar terug een overwinning van een zekere Fabian Cancellara. Nu zei dat toen nog helemaal niets, maar vier jaar later won hij met woeste stoempen oa de proloog in de Tour de France en Parijs Roubaix. De foto rechtsboven is daardoor toch wel de mooiste herinnering aan die jaren achterop de motor.

No responses yet

Geef een reactie