jun 22 2008

OVERKLAST

Published by Mark at 01:04 under Geen categorie

Geen schim meer van de eerste drie wedstrijden. Geen geloof, geen passie, geen vechtlust. Het was allemaal plotsklaps verdwenen tegen de Russen. Natuurlijk geen moment de kans gehad om maar in de wedstrijd te komen, want ik neem m’n petje af voor Guus en z’n mannen. Heerlijk voetbal, heerlijk opportunistisch, en een heerlijke flair. Geen speld tussen te krijgen.

Ik ga niemand enige verantwoordelijkheid toeschrijven, maar mag ik wel even 1 grote ergenis opschrijven van deze avond. Wat een gigantische nepfans in het stadion van Basel! We hebben het altijd zo over de 12e man, maar hebben we die tussen minuut 56 en 86 gehoord? NEE! Wat nou 12e man, wat nou steunen bij lief en leed!? Als één blok achter oranje wanneer het minder gaat! Maar nee, als zielige armoedzaaiers als een verschrompelde bloem (lees: lul) ineen! Weg met die wortelhoofd. Weg met die generaal met EK beker. Weg met die Gallische hoed! Wat zijn jullie een stelletje nepfans! Volgens mij moet er nog maar eens cursusje ‘fan zijn’ volgen en misschien is het beter dat jullie gewoon nooit meer komen. Jullie plek inruilen voor een supporter die ondersteunend kan zijn is een betere optie!

Desalniettemin heb ik genoten van Oranje dit EK. Alleen blijft er weer zo’n smaak net zoals ’98 en 2000 hangen. Eigenlijk zijn we de beste… maar een moment van zwakte wordt ons meteen fataal.

No responses yet

Geef een reactie