jun 14 2008

NAGENIETEN

Published by Mark at 01:52 under Geen categorie

Het is ruim drie uur na de wedstrijd en ik kan het me maar niet los laten. Heel die wedstrijd schiet nog een keer voorbij. Filmpjes worden nog een keer op YouTube bekeken en Jack van Gelder schalt weer in mijn oor. Wat een heerlijkheid!

Zes uit twee. Zeven voor en één tegen. Welke idioot had dat gedacht? Een weelde van luxe die over heel Europa gaat, want kijk toch eens naar al die koppen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik Marco even verguisde met zijn wissels. Tot twee keer toe een verdedigende speler voor een meer aanvallende. Hij leek wel zot! We hadden meer verdediging nodig met een krappe 1-0 voorsprong en met de rug tegen de muur. Nou, het bleken gouden wissels te zijn waardoor we niet alleen weer vat op de wedstrijd kregen, maar ook nog twee doelpunten door binnen haalden. De gouden pik van Van Basten lijkt met de dag vergulder te worden. Over bladgoud kan je al niet meer spreken.

Overigens wat doen we nu? Nederland is al zeker van poule winst, maar wie wat wordt er tweede? Ik zou het wel weten! Laat as dinsdag maar 8 man het veld in gaan tegen de Roemenen en houdt lekker een picknick bij de middenstip. Beetje rustig aan om krachten te besparen en misschien kan die videowall op Frankrijk-Italië die heerlijk staan te zwoegen voor… JUIST! Voor den keizers baard, want een Frankrijk of Italië die wil je natuurlijk niet nog een keer in de halve finale tegenkomen. Laat ze spartelen!

Het begint er zachtjes aan op te lijken dat we in Kiev op zoek moeten naar een toko waar we ergens de finale kunnen zien. En wanneer onze jongen door de grachten heen voeren staan wij waarschijnlijk tussen een aantal kernenergie-dampen naar een ontplofte reactor te kijken… maar even niet zo ver vooruit plannen en eerst maar uitkijken naar volgende week zaterdag.

No responses yet

Geef een reactie