mei 08 2008

USA 2008

Published by Mark at 00:18 under Geen categorie

We hoeven waarschijnlijk niet te vertellen dat Jes en ik verzot zijn op de VS. Een land wat ons vanaf het eerste bezoek heeft betovert. Voor ons geen beter vakantieland endus gaan we ook dit jaar weer naar het land van 1001 mogelijkheden.

In totaal crossen we vanaf eind augustus door 9 staten, leggen we zo’n 2500 kilometer af en zullen we wederom een nieuw deel van de USA ontdekken. De ‘Central East’ kant van de States.

Deze vakantie wordt een combinatie tussen pretparken, natuurparken, muziek en steden. In totaal gaan we vier pretparken aan doen met Cedar Point als hoogtepunt. En neem dat wel letterlijk, want de meest fantastische achtbanen staan er in het park vlakbij Cleveland. Daarnaast nog naar Kings Island, HolidayWorld (Santa Claus) en Dollywood.

Natuurparken die we gaan bezoeken: Mammoth Cave, Stone Mountain, Lost Sea en Smokey Mountains. En we reizen dwars door het gebied waar de Country is ontstaan met onder andere Nashville als hoofdstad. In Memphis gaan we naar Elvis’ Graceland en we doen ook het plaatsje Hendersonville aan. Dat ken je waarschijnlijk niet, maar mijn held Johnny Cash ligt daar begraven. Een bezoekje meer dan waard.

No responses yet

Geef een reactie