mei 28 2008

CAMERA IN DE WILGEN / NIEUWE BAAN

Published by Mark at 00:17 under Geen categorie

Je ziet het inderdaad helemaal goed, m’n camera hang ik binnenkort in de wilgen, want ik heb een nieuwe baan. Een baan die ik vanaf mijn eerste stappen in het televisievak prefereer. Vorige jaren heb ik al de nodige ervaring op kunnen doen en nu is de stap daar.

Over enkele weken ga ik aan het werk als programmamaker bij Omroep Zeeland. Of om het officieel te formuleren, redacteur/verslaggever op de afdeling informatief. Dit houd in dat ik me bezig ga houden met het ontwikkelen van nieuwe programma-ideeën, het voorbereiden van opnames, maken van draaiboeken, op pad om mooie en leuke programma’s te regisseren en de eindmontage ervan. Ik heb er vreselijk veel zin in, want mijn creatieve ei kan ik hier nog meer in kwijt.

Of ik het toch niet een beetje jammer vind om niet meer met de camera op mijn schouder op stap te gaan? Tuurlijk wel! Je staat overal met je neus bovenop, de vrijheid van op pad zijn is/was heerlijk en snel hoppen tussen items was wel eens lekker. En dan heb ik het nog niets eens over de broodjes Piccolo, de tientallen bakjes koffie van de Zeeuwen of het standaard op de rem stampen bij het zien van een visboer voor een verse haring.

Ach, er komen hopelijk prachtige momenten voor terug die resulteren in juweeltjes van programma’s.

No responses yet

Geef een reactie