apr 03 2008

FC ZEELAND

Published by Mark at 00:29 under Geen categorie

Wat waren de heren zenuwachtig en dat natuurlijk niet voor niks, want ze staan voor een moeilijke taak. Zeeland is de enige provincie zonder betaald voetbal en daar gaan Jan-Jaap Corré (Wilfred mag Korre zeggen) en Matthew Gideonse hopelijk wat aan doen. Als alles meezit zorgen deze heren er namelijk voor dat er binnenkort weer een profclub gaat schitteren op de Zeeuwse velden.

Vanavond was de persconferentie in Hotel Arion en werd het nieuwe ambitieuze plan gepresenteerd aan aanwezige pers. Nu net nog alleen een trainer, spelers, stadion en een grote sponsor en Zeeland gaat weer een profclub bezitten. De persconferentie en de vooruitgangen zijn in ieder geval te volgen vanaf maandag 7 april.

No responses yet

Geef een reactie