apr 04 2008

7 APRIL DL7

Published by Mark at 13:05 under Geen categorie

Het filmpje met de lichtverschijnselen bleek toch wat meer te zijn dan een klein stuntje. Zeker toen ineens GeenStijl’s Dumpert het filmpje plaatste en afgelopen woensdag RTL’s Editie NL het in een nieuwitem bracht. Spookachtige verschijnselen boven Middelburg?

Een reaguurder bij GeenStijl wist wat het moest zijn. Het was een zogenaamde Sun Dog die ontstaan door waterkristallen. Ziet er nog enigzins logisch uit, wanneer je een foto ervan bekijkt.

Toch wel even dolle pret binnen de muren van de Omroep na alle berichtgeving. Zeker wanneer je naar het aantal viewers kijkt. Een 5000 op YouTube, ruim 18.000 op Dumpert en nog eens 761.000 bij Editie NL.

Overigens heeft dit blog ook niet te klagen over de bezoekersaantallen. Op normale dagen komen er gemiddeld zo’n 90 bezoekers een kijkje nemen en dat zijn er de laatste dagen al ruim het dubbele. Welkom iedereen en schroom zeker niet om een bericht achter te laten.

No responses yet

Geef een reactie