feb 25 2008

WAAR NAAR TOE?

Published by Mark at 00:02 under USA

Het idee leeft al een lange tijd, maar gister zijn er al wat punten op de i gezet. Eind juni begin juli gaan Dennis, Bas, Serge en ik naar Tsjernobyl. U leest het inderdaad goed, de plek in de Oekraïne waar in 1986 de vierde reactor het niet meer hield en zowat heel Europa onder een laag radioactiviteit legde.

Deze reis is iets meer dan naar het reisburo stappen en boeken. Het vergt nogal wat tijd om een tour te regelen naar de reactor (en omgeving) en hoe bijvoorbeeld te rijden, want daarin kiezen we niet de makkelijke weg. Vanaf Nederland gaan we waarschijnlijk alles doen met de auto en dat zal bij elkaar zo’n kleine 6000 kilometer worden over wegen zonder spitstroken en plekken waar geen wifi is te vinden.

Vanaf heden tot juli zal ik hier dus nogal eens een blogje over dit avontuur gaan schrijven, want 1 ding is zeker. Wij gaan naar Tsjerobyl!!

No responses yet

Geef een reactie