jan 28 2008

WORLDCUP DRIEBANDEN

Published by Mark at 00:02 under Geen categorie

Genieten weer zo’n dag, al was het even schrikken toen ik de snelheid van de spelers zag. Ze mogen 50 seconden doen over het aanstoten van een bal, maar Caudron en Polychronopoulos (6x woordwaarde) hadden niet meer dan 20 seconden nodig om te stoten. Dat is heerlijk voor het publiek, maar het was voor ons krabbelen om er ooit nog een slomo tussen te krijgen.

Vandaar dat het een soort van sprint werd. Vol op tempo met geen seconde rust. Shots hebben niet langer dan 4 seconden gestaan. Wat nou biljarten een saaie sport is? Na een krap uur wedstrijd (uitslag 3-0) zat het er dan ook al op.

Iedereen weer dik tevreden. NOS, Eurosport en zelfs een vet compliment van de Nederlandse Biljartbond. “We hebben bij de NOS nogal eens wat te klagen hoe het in beeld wordt gebracht, maar vandaag zeker niet!” Kijk, dat zijn de veren waar we het erg graag voor doen!

No responses yet

Geef een reactie