jan 23 2008

EXPOSITIE!?

Published by Mark at 01:41 under Geen categorie

Eigenlijk had ik het kunnen weten. Carnvalsfoto’s in de Zeeuwse hoofdstad, waar natuurlijk totaal niemand geen ruk om carnaval geeft, dat gaat niet goed. Vanmiddag even mijn neus binnen gestoken en dat viel flink tegen.

Als eerst is de naam expositie een veels te groot woord. Het is een fotohoekje, meer niet. En foto’s? Die naam kan je wel weglaten. Dit noemen we printjes op A4 papier, die worden gebruikt om je documentjes op uit te printen en niet om foto’s op te zetten!

Ik hoop dat men in de Zeeuwse Bibliotheek niet altijd zo met exposities om gaat, want je schaamt je dood wanneer je werk door een sloddervos wordt neergeplempt. Misschien dat de maker van deze foto’s echter niet zo’n goede naam heeft, want als je natuurlijk Wim Helm heet ben je direct verdacht als defensiefotograaf.

No responses yet

Geef een reactie