jan 01 2008

DE EERSTE DAG

Published by Mark at 16:03 under Geen categorie

Mark ging afgelopen nacht werkend 2008 in. Godzijdank viel er om 23:00 uur nog niets te beleven bij een uitverkocht feest in de Zeelandhallen en dus sjeesde ik naar vrienden om Jes als eerste een gelukkig nieuwjaar te wensen en niet te vergeten de kersverse vader Wibo! Lieke zag nog net even het licht van 2007 op oudjaarsdag.

Daarna, in de dikke mist naar Middelburg, alwaar de telefonische centrale van 112 Zeeland is gehuisvest. Van glasgerinkel tot steekspartij, van brand in schuur tot vuurwerkoverlast kwam er in een 5 minuten langs. Mooiste belletje was een oude dame die allemaal knallen hoorde in de straat… joh!

Als toetje nog het feestje in de Zeelandhallen waar 4000 man op de beats te keer gingen en daarna zat werkdag 1 erop van 2008.

Ow ja. Natuurlijk mogen we deze meneer of mevrouw niet vergeten. In ieder geval… it wasn’t me! De winnaar mag zich hier overigens best even melden (en een rondje geven).

No responses yet

Geef een reactie