jul 10 2007

DAT WAS SCHRIKKEN

Published by Mark at 08:16 under Geen categorie

Dat ging dus afgelopen zaterdag flink mis tijdens de tweede opnames van Rienkrieë mee de Sterren. Wat weer een feest van een draaidag leek te worden was in 1 klap een klein drama. Wethouder Marga Vermue – Vermue viel van het paard en kwam zeer ongelukkig in botsing met een paaltje.

De klap was hard, iedereen was verstijfd en het was direct duidelijk dat dit niet goed zat. Marga is naar het ziekenhuis gebracht en daar constateerden ze een gebroken kaak.

Het werd duidelijk dat er die dag niet meer gereden werd. Iedereen had er even geen zin meer in en de angst zat er bij velen in. Jammer, want het ging bij iedereen zeer voorspoedig en de deelnemers staken tijdens de training ring na ring.

Gelukkig gaat het goed met Vermue – Vermue en lijkt ze aan de betere hand, alleen een gebroken kaak, daar ben je 8 weken zoet mee.

No responses yet

Geef een reactie