jun 07 2007

RINGRIJDEN MET DE STERREN

Published by Mark at 14:59 under Geen categorie

Wat als een grap begint kan tot leuke resultaten leiden. Zo zat ik een aantal maanden geleden bij de sport redactie waar ineens de meest maffe varianten van “Dancing with the Stars” werden gespuid. Tot ineens “Ringrieë mie de Sterren” voorbij kwam. Iedereen dubbel en natuurlijk zagen we al de Commissaris van de Koningin op een knol voorbij komen. Wat de rest als grap zag heb ik maar eens uitgewerkt en ingediend als programmaidee.Nu, een vier maanden later staat het programma op de rails en al wat vergadering zijn voorbij getrokken. Vanaf begin juli, 13 weken lang, bij Omroep Zeeland. Wie wordt de beste BZ in het ringrijden? ” ‘Onderhandelingen’ met mogelijke deelnemers zijn aan de gang en dit weekend zullen de meeste deelnemers bekend zijn. Ééntje is in ieder geval 100% zeker en dat is onze Zeeuwse weerman Jos Broeke.

Eerlijk gezegd is het aardig wat werk, maar gelukkig sta ik niet alleen. Eric Holm en Eric Rotte (presentatie) staan me bij en gaan ook voldoende tijd in het programma steken. En laat ik ook vooral niet de Zeeuwse Ringrijders Vereniging vergeten. Zonder hun had dit idee nooit tot uitvoering kunnen komen. Van Zeeuwse knollen tot de nodige medewerkers, ze werken echt geweldig mee!

Wel wel, nog ruim twee weken en dan volgen de eerste opnames. Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop en denk dat dit een ontzettend leuk programma gaat worden.

No responses yet

Geef een reactie