jun 23 2007

OPVANGEN IS EEN VAK (STAARTJE)

Published by Mark at 23:42 under Geen categorie

Het verhaal over het opvangen van de winnaar van de Delta Profronde, Denis Flahaut, krijgt nog een staartje.

Op de site van zijn Jartazai staat het volgende: “Net na zijn winnende eindsprint in de Delta Ronde van Midden-Zeeland, kwam hij ten val na een botsing met een ongelukkig geparkeerde motor. Nu blijkt dat Denis hierbij een gebroken rib opliep, tijdens de wedstrijd van gister kreeg hij te veel last en kneep in de remmen.”

Sorry!!? Ongelukkig geparkeerde motor!? Ten val!? Ik vind het verdomd lullig voor Denis Flahout en ik snap dat hij in mineur is dat er een gebroken rib is geconstateerd, maar dit alles klopt natuurlijk voor geen meter. We stonden keurig naast de dranghekken en de actie van de fransoos was er natuurlijk zelf één die niet echt verstandig was. Maar ja, hij zag zijn verzorger en wilde snel zijn vreugde delen. Hij bood zelfs zijn verontschudligen nog aan! Gelukkig hebben we de beelden nog

No responses yet

Geef een reactie