mei 26 2007

OP ZOEK NAAR JOKE

Published by Mark at 00:12 under Geen categorie

Er wordt de laatste week vaak gevraagd: “En heb je ‘m al gevonden?” Nou nee, Joke (aka Bezoeker en Karel) is nog steeds niet gevonden. De speurtocht naar deze bezoeker heeft al wel wat opgeleverd. Zo woont hij in de Gemeente Veere (vb Domburg, Grijpskerke, Oostkapelle, Zoutelande, Koudekerke, etc) en tijdens kantooruren vanuit de Gemeente Gorinchem. Dat is een eind reizen iedere dag vanuit het Zeeuwse.

Hij was altijd een trouw bezoeker van m’n blog, maar heeft zich sinds de ‘onthulling’ niet mee laten zien. Joke kwam altijd steevast binnen via de blog van Lant van Belogte en hij had de laatste dagen het desbetreffende blogje zelfs in zijn favorieten staan.

Er zijn wat namen de revue gepasseerd (bedankt tipgevers), maar allen konden ze niet aan de desbetreffende gegevens voldoen. We gaan vrolijk verder met zoeken en als iemand nog een tip heeft kan die gerust worden door gemaild. Ik blijf razend benieuwd wie er nu achter zit en vooral wat zijn beweegredenen zijn geweest! Misschien kan Joke het me zelf vertellen?

No responses yet

Geef een reactie