mei 30 2007

JOKE IS GEVONDEN!

Published by Mark at 00:19 under Geen categorie

Wiert Omta (aka Joke, Bezoeker en Karel)Ladies en gentlemen. We’ve got him! Joke (aka Bezoeker en Karel) is gevonden. En waar al een vermoeden naar was, het is nog een bekende ook!

Met een gouden tip van een trouw bezoeker van dit weblog, door het nogmaals natrekken van het IP adres, kwam ik via de site van Muziekvereniging Advendo op Oud-Sabbinge.nl. Een site waarop filmpjes staan over het gehucht.

Maker hiervan is Wiert Omta en die heeft vorig jaar nog bij Omroep Zeeland gewerkt voor het project ‘Der Fliegende Hollander’. Toen regelmatig met hem gesproken over het CamJo werk en nooit is er één negatief woord tussen ons gevallen. Sterker nog, hij vertelde een trouw bezoeker te zijn van mijn site en dat is was hij nog steeds!

Via 1 e-mail, die in het verleden door Wiert is verstuurd, is het IP adres natuurlijk makkelijk te checken en die kwam ook overeen met de IP van Joke. Hebbes!Joke (aka Bezoeker en Karel) is dus bekend en het mysterie is ontrafeld. Reden waar deze schizofrene neigingen vandaan komen is een raadsel, maar misschien heeft Wiert Omta… sorry Wiert O. die opgedaan in de laatste maanden als voorzitter van de patiëntenorganisatie Psyiënt, die de belangen behartigt voor psychiatrische patiënten in Zeeland.

Affîn, we kunnen weer verder met bloggen. Dank aan allen die hebben geholpen met tips en suggesties. Zonder jullie had ik weer een slapeloze nacht gehad. Welterusten!

No responses yet

Geef een reactie