mei 18 2007

BEZOEKER = JOKE = KAREL

Published by Mark at 00:25 under Geen categorie

Ik ben er altijd voor in om een eerlijke en open discussie op dit blog te houden. Overal moet over gediscusceerd worden is mijn mening.

Nu was het laatste dagen nogal druk bij het blogje Baasje Baasje. Bij zowel Bezoeker als Joke was het een lastig verhaaltje. Het leek meer op ‘te kakken zetten’ dan een discussie. Toen vandaag ineens er een zeker Karel bij kwam ging er een belletje rinkelen. Hij sloot af met de woorden: “Vooralsnog neig ik naar het standpunt van Bezoeker en Joke” Even IP’tjes checken en wat blijkt? Het is allemaal van dezelfde persoon!

Hij of zij gebruikt twee verschillen IP adressen (hij/zij moet ook werken hè!). Joke, Bezoeker en Karel… lach eens naar het vogeltje!! Erg leuk om eens te achterhalen wie deze persoon nu is. Mark houdt van speuren en wie weet speuren jullie gezellig mee!? IP is er al, nu de rest nog!

No responses yet

Geef een reactie