apr 27 2007

BAASJE, BAASJE

Published by Mark at 12:51 under Geen categorie

Kiek noe! Een artikel in de PZC over wie er nu de baas is bij Omroep Zeeland naar aanleiding van een ‘uitgelekt’ mailtje. Interessant? Ach… eigenlijk niet.

Het is veel interessanter om te vertellen dat Omroep Zeeland druk bezig is met reorganiseren, of om het beter te beschrijven, te vernieuwen. Een nieuwe visie, een nieuw beleid en ook inderdaad met een aantal nieuwe mensen.

Je kan het al zien bij de verslaggeving van verschillende radio en televisie items. Omroep Zeeland wordt één omroep die niet meer gesplits zijn in een radio en TV verslaggevers. Een prima vernieuwing waardoor ik er in feite een boel ‘nieuwe’ collega’s bij heb gekregen de afgelopen weken. En inderdaad, daar zitten dan mensen bij die wel eens een mooie quote hebben.

Er wordt een basis gelegd die in de komende maanden vruchten gaat afwerpen. Heb geduld, het komt goed. Wij als medewerkers zijn in ieder geval razend enthousiast en dat is op dit moment echt het belangrijkste.

No responses yet

Geef een reactie