mrt 11 2007

GREAT GLOBAL WARMING SWINDLE

Published by Mark at 23:48 under Geen categorie

Een gesprek met een natuurkundige maakte mij een aantal jaren geleden wakker. Het gesprek ging over het vergroten van het ozongat en het verzoorzaken hiervan door de mens. Meneer drukte mij op het hart, geloof die flauwekul nu maar niet dat ‘wij‘ de veroorzakers zijn. Het is de oorzaak van het klimaat dat we weer naar een warmer tijdperk gaan, netzoals het na de ijstijd ook weer flink in temperatuur is gestegen.

Het is me altijd bijgebleven en ik bekijk de nieuwe regels tegen co2 uitstoot huiverig aan. Verlaging van snelheid, milieutarief, etc, etc. Of wij ons als een kudde schuldig moet voelen? Lang leve de beurs van de mensen die hier flink aan verdienen. Ooit geweten dat vulkanen per jaar meer co2 uitstoten dan alle fabrieken, vliegtuigen, brommers, motors en de rest van de rattaplan bij elkaar? Nee? En hoe lang doen zij dat al? Juist! Sinds de aarde bestaat.

Gelukkig hebben we internet en is er nu de film ‘The Great Global Warming Swindle’. Een antwoord op heel veel vragen waarom de temperatuur de laatste jaren zo omhoog is gegaan. Meneer de natuurkundige zal dus best gelijk hebben. Het wordt weer warmer, en niet door ‘ons‘!

The Great Global Warming Swindle (1u16m)

No responses yet

Geef een reactie