mrt 02 2007

BOWIE!

Published by Mark at 22:03 under Geen categorie

U had ‘m misschien al bij de fotoblog gezien, Bowie . De kat die vanaf morgen ons huis vol zal hangen met zwarte haren, de bank van boven tot onder zal vernielen en om de haverklap het parket onder zal schijten. Maar gut, we nemen het op de koop toe.

Jes en ik hebben het er jaren over maar altijd was er iets wat ons tegen hield. Tot we afgelopen week in het asiel waren en daar Bowie zagen. Op slag verliefd, een kroelkat, aanhankelijk en ontzettend lief. Na een half uur waren we het er over eens, Bowie mag bij ons komen wonen.

Natuurlijk hadden we nog geen kattenbak en heel de mik mak aan spullen voor het beestje, dus hup naar de dierenwinkel. Wij dachten wel eens even wat stoere spullen te kopen. Een stoere krabpaal, een design kattenbak. We kwamen van een natte kermis thuis. Een krabpaal is standaard lelijk en een kattenbak is alleen maar voor de praktijk bedoeld. Ik had het kunnen weten, want nooit en te nimmer een eigenaar van een dierenwinkel gezien die smaak had.

Maar ach, als Bowie er maar blij mee is. En anders… dan genieten we nog even van een bank die ongeschonden is. Bowie kan morgen op een hartelijk ontvangst wachten, dat zeker!

No responses yet

Geef een reactie